...

Evenementen in Livigno

Feesten en evenementen in Livigno

Er worden regelmatig evenementen gehouden in Livigno. De gemeente is bekend om zijn prachtige natuur en unieke belastingvrije status, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen. Omdat Livigno een bergachtige omgeving heeft, worden er veel evenementen georganiseerd die gericht zijn op bergsporten en outdoor activiteiten, zoals ski-wedstrijden, wandeltochten en mountainbiketochten. Er zijn ook diverse culturele evenementen zoals muziekfestivals, wijnproeverijen, evenementen georganiseerd door de plaatselijke verenigingen, concerten en meer.

World Rookie Fest

Het World Rookie Fest is een internationale snowboardwedstrijd voor jonge talentvolle snowboarders. De wedstrijd is onderdeel van het World Rookie Tour, een internationale serie van snowboardwedstrijden voor jonge talenten. Het World Rookie Fest wordt gehouden in Livigno, Italië en is een van de belangrijkste wedstrijden voor jonge snowboarders. De wedstrijd biedt deelnemers de kans om zich te meten met andere jonge talenten uit de hele wereld en te strijden om een plaats in de World Rookie Rankings.

De wedstrijd bestaat meestal uit een Big Air en een Slopestyle competitie, waar snowboarders kunnen laten zien wat ze in huis hebben in termen van techniek en style. De wedstrijd wordt georganiseerd door de World Snowboard Federation (WSF) in samenwerking met de plaatselijke organisatie en het is een van de belangrijkste evenementen in de snowboard scene. Het World Rookie Fest is een geweldige kans voor jonge snowboarders om ervaring op te doen, zich te meten met de concurrentie en zichzelf te profileren voor verdere successen.

ski-livigno

SKI INSTRUCTORS SHOW

Tijdens de avond worden verschillende shows opgevoerd die door de instructeurs van de ski- en snowboardschool Central worden voorgesteld, gaande van de parallelle reuzenslalom tot freestyle acrobatiek op ski’s en snowboards, van spannende choreografie tot afdalingen in vintage kleding met historische uitrusting, en verder een show van onze langlaufleraren, een fakkeltocht, een verloting van skilessen en glühwein voor iedereen.

Het evenement is bedoeld voor jong en oud om de dag op een ontspannen manier af te sluiten. Voordat we welterusten zeggen verzamelt iedereen zich met de neus in de lucht voor een magisch vuurwerk.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.