...

Skiles in Livigno

Skiles voor jong en oud in Livigno

In Livigno zijn er verschillende opties voor het volgen van skilessen. Er zijn professionele skischool met ervaren instructeurs die les geven aan zowel beginners als gevorderden. Er zijn ook privé-skilessen beschikbaar voor diegenen die liever op een persoonlijkere manier leren. De lessen kunnen worden geboekt bij de skischool offline maar ook online via CheckYeti! De online skilessen kun je boeken bij de volgende skischolen: Scuola di Sci Azzurra Livigno, Sertorelli Ski School Bormio & Scuola di Sci e Snowboard Livigno Italy.

Ik ben opzoek naar...

Volwassen skilessen

Ervaar gezellige momenten met gelijkgestemden en bereik moeiteloos het gewenste niveau, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional.
Kinder skilessen
Onze deskundige skileraren zorgen ervoor dat kinderen snel vertrouwen opbouwen en met plezier en vaardigheid de pistes verkennen.
Privélessen
Geniet van persoonlijke begeleiding van onze ervaren skileraren en maak snel vooruitgang op de pistes, ongeacht je huidige vaardigheidsniveau.
skiles voor kinderen livigno

Skiles bij Checkyeti voor kinderen

Veel skischolen in Livigno bieden speciale skilessen aan voor kinderen, dus ze zijn zeker geschikt voor kinderen. De instructeurs zijn vaak ervaren en professioneel en weten hoe ze kinderen op een leuke manier les moeten geven. Ze zullen ook rekening houden met het niveau en de leeftijd van de kinderen, zodat ze op een veilige manier kunnen leren skiën of snowboarden. Het is wel aanbevolen om van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukkere periodes. Zo kun je ervoor zorgen dat je kind tijdens de vakantie les krijgt van een gekwalificeerde instructeur.

Reviews over Checkyeti in Gerlos

Skischolen Livigno

Livigno Ski School

Via Saroch 634
23030 Livigno SO
Tel.: +39 3474172543
francolivignoski@gmail.com
Website

Scuola di Sci & Snowboard

Via Fontana 206
23041 Livigno SO
Tel.: +39 0342 996767
info@scuolascilivigno.info
Website

Maestri di Sci e Snowboard Livigno

Via Saroch 810
23041 Livigno
Tel.: +39 3477061733
info@skiplanetlivigno.com
Website

Madness Snowboard School Livigno

Via Bondi 473
23041 Livigno SO
Tel.: +39 379 122 1164
info@madness-snowboard.it
Website

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.