...

Freeriden Livigno

Freeriden in Livigno

Livigno biedt uitstekende mogelijkheden voor freeriden. Er zijn veel off-piste gebieden en freeride routes beschikbaar voor ervaren skiërs en snowboarders die van een uitdaging houden. Het skigebied beschikt over een groot aantal grote, afgelegen hellingen en afgelegen gebieden die ideaal zijn voor freeriden.

Off-piste met een berggids in Livigno

Er zijn verschillende plaatsen waar u een gids kunt regelen voor freeriden in Livigno. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Skischolen: Er zijn een aantal skischolen in Livigno die privé- en groepsgidsen aanbieden voor freeriden, waaronder de Skischool Livigno, de Skischool Mottolino en de Skischool Snow and Fun.
  • Freeride-reisbureaus: Er zijn enkele reisbureaus gespecialiseerd in freeride-reizen die gidsen aanbieden in Livigno, zoals Freeride Dolomites en Ski Safari Livigno.
  • Liftenbedrijven: Sommige liftbedrijven in Livigno bieden ook gidsen voor freeriden, waaronder de Carosello 3000 en de Mottolino Gondola.

Freeriden via Carosello 3000

Ervaar de wildernis van Livigno op ski’s. Ontdek uitgestrekte gebieden met ongerepte natuur bedekt met sneeuw. Weet welke risico’s er aan het freeriden verbonden zijn en hoe je veilig kunt blijven. Carosello 3000 is je toegangspoort tot een oneindige hoeveelheid verse poedersneeuw. Van grote open gebieden op de rand van de pistes tot moeilijk terrein in de wildernis en peak-top skiën met uitzicht op de vallei.

Carosello 3000 Livigno adviseert freeride-liefhebbers dringend om:

  • Alleen de gemarkeerde piste gebieden te verlaten als je je bewust bent van de risico’s en hoe hiermee om te gaan;
  • Je routes van tevoren te plannen om te voorkomen dat je je in afgelegen gebieden bevindt waar het moeilijk of zelfs onmogelijk is om af te dalen;
  • Deel te nemen aan de cursussen en tours die georganiseerd worden door de Livigno Alpine Guides en contact op te nemen met de gidsen, zelfs wanneer je eigen trips organiseert;
  • Altijd het noodzakelijke reddingsapparatuur bij je te dragen (lawinezender, sneeuwschop en sonde) en te weten hoe je ermee om moet gaan;
  • Beschermende uitrusting te dragen en een lawineairbag bij je te hebben.

Berggidsen in Livigno

Carosello 3000

Via Saroch, 1242
23041 Livigno
Tel: +39 0342 996152
E-mail: welcome@carosello3000.com
Website

Guide Alpine

Partenza cabinovia Carosello 3000
23041 Livigno
Tel: +39 371 389 2480
E-mail: info@guidealpine.info
Website

Handige links

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.