...

Après-ski Livigno

Het gezelligste skigebied van Italië

Livigno is een hooggelegen skioord met een ontspannen sfeer en een levendige après-ski- en nachtlevensscene. Er zijn veel bars en clubs in het skigebied, dus er is geen tekort aan avondvermaak. Bekijk hier onze selectie van de beste après-ski en nachtleven in Livigno.

MIKY'S DISCO CLUB​

Miky's Disco Club staat bekend als de go-to locatie voor nachtbrakers in Livigno. Deze club biedt een energieke atmosfeer met de nieuwste hits en klassiekers die door DJ's worden gedraaid. De verlichte dansvloer en moderne geluidsinstallatie zorgen voor een onvergetelijke danservaring tot in de late uurtjes.

TAGLIEDE

Tagliede is uniek gelegen aan de voet van de skipistes, waardoor het een favoriete stop is voor skiërs en snowboarders die direct na het skiën willen relaxen. Met een zonnig terras dat uitkijkt over de besneeuwde hellingen, kunnen gasten genieten van warme drankjes en snacks terwijl ze het prachtige alpenlandschap in zich opnemen.

KOSMO

Kosmo is een trendy loungebar in het hart van Livigno, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een meer verfijnde après-ski ervaring. De bar blinkt uit in zijn uitgebreide cocktailmenu, samengesteld door ervaren mixologen. Het stijlvolle interieur en de ontspannen ambiance maken het de ideale plek om te ontspannen na een dag op de pistes.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.