Après-ski Livigno

Het gezelligste skigebied van Italië

Livigno is een hooggelegen skioord met een ontspannen sfeer en een levendige après-ski- en nachtlevensscene. Er zijn veel bars en clubs in het skigebied, dus er is geen tekort aan avondvermaak. Bekijk hier onze selectie van de beste après-ski en nachtleven in Livigno.

MIKEYS DISCO CLUB (1)

MIKY'S DISCO CLUB

Het knetterende vuur, de heerlijke wijnen en de opwindende cocktails maken dit tot een van de gezelligste après-ski-bestemmingen in Livigno. Dit is een geweldige plek om te ontspannen na een dag op de hellingen. Geniet van de vers gemaakte cocktails of van lekkere Italiaanse hapjes.

daphne's pub

Daphne’s Pub in Livigno is een populaire en levendige ontmoetingsplek voor zowel locals als toeristen. Deze bruisende pub biedt een gezellige sfeer en een uitgebreide selectie aan drankjes om van te genieten na een dag op de pistes. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend biertje, een smakelijke cocktail of een warme glühwein, Daphne’s Pub heeft voor elk wat wils

bivio
kosmo

KOSMO

Een traditionele Alpenbar aan de voet van de Mottolino-hellingen, Kosmo heeft elke dag DJs en livebands en is vanaf 16.00 uur druk wanneer de après begint. Verwacht gezellige muziek, gekostumeerde dansers en lekker comfortabel eten.

TAGLIEDE

Direct aan de voet van de hellingen is Tagliede de perfecte plek om na een dag op de hellingen een drankje te nuttigen. Rustiger dan andere après-bars in het skigebied, geniet van een plak pizza uit de houtgestookte pizzeria, sandwiches en ijskoude drankjes. Dit is een geweldige ski-bestemming voor grote groepen.

tagliede

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Scroll naar boven