Après-ski Livigno

Het gezelligste skigebied van Italië

Livigno is een hooggelegen skioord met een ontspannen sfeer en een levendige après-ski- en nachtlevensscene. Er zijn 150 bars en clubs in het skigebied, dus er is geen tekort aan avondvermaak. Bekijk hier onze selectie van de beste après-ski en nachtleven in Livigno.

MIKEYS DISCO CLUB (1)

MIKY'S DISCO CLUB

Het knetterende vuur, de heerlijke wijnen en de opwindende cocktails maken dit tot een van de gezelligste après-ski-bestemmingen in Livigno. Dit is een geweldige plek om te ontspannen na een dag op de hellingen. Geniet van de vers gemaakte cocktails of van lekkere Italiaanse hapjes.

BIVio

Geniet van een meer verfijnde aanpak van de après-ski in het Bivio Hotel Plaza, een viersterrenhotel in het centrum van Livigno. Begin de avond met het proeven van traditionele gerechten gemaakt van hoogwaardige regionale producten. Vanaf 21.00 uur wordt het bargebied gezellig wanneer de residente liveband begint.

bivio
kosmo

KOSMO

Een traditionele Alpenbar aan de voet van de Mottolino-hellingen, Kosmo heeft elke dag DJs en livebands en is vanaf 16.00 uur druk wanneer de après begint. Verwacht gezellige muziek, gekostumeerde dansers en lekker comfortabel eten.

TAGLIEDE

Direct aan de voet van de hellingen is Tagliede de perfecte plek om na een dag op de hellingen een drankje te nuttigen. Rustiger dan andere après-bars in het skigebied, geniet van een plak pizza uit de houtgestookte pizzeria, sandwiches en ijskoude drankjes. Dit is een geweldige ski-bestemming voor grote groepen.

tagliede
Scroll naar boven