...

Bezienswaardigheden Livigno

Bezienswaardigheden in en rondom Livigno

Livigno is een gemeente in de Italiaanse Alpen, gelegen in de provincie Sondrio in de regio Lombardije. Het staat bekend om zijn prachtige natuur, ski- en wandelmogelijkheden en een unieke belastingvrije status. Bezoekers kunnen genieten van veel culturele bezienswaardigheden, zoals de kerk van San Rocco, de oude mijn van Carosello 3000 en de oude stenen boerderijen, die een unieke inkijk geven in de geschiedenis van de regio. Verder kan men genieten van de lokale Italiaanse keuken en wijn proeven. Livigno is een geweldige bestemming voor een onvergetelijke vakantie in de bergen.

Livigno centrum
Het historische centrum van Livigno is een charmante plek om te verkennen, met smalle straatjes, oude huizen en winkels die lokale producten verkopen.
Stelvio National Park
Dit nationale park is een van de grootste en meest indrukwekkende in de Alpen, met talloze wandelpaden, ongerepte natuur en een rijke biodiversiteit.
Ponte fiume Spöl
Dit prachtige staaltje architectuur uit de 16e eeuw is een brug die de rivier de Spöl overspant, met een prachtig uitzicht over de omringende bergen en valleien.
Cascata della val Nera
Dit natuurpark is een van de mooiste gebieden in Livigno, met een prachtig berglandschap, vele wandelpaden en een rijke biodiversiteit. Het biedt een geweldige kans om de natuur te verkennen en te ontspannen.
Museo di Livigno e Trepalle
Dit museum is gewijd aan de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in de regio, met historische documenten, wapens en foto's uit die tijd. Het biedt een interessant inzicht in de geschiedenis van de regio en de oorlogsinvloed.
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.