Campings Livigno

Heerlijk kamperen tussen de bergen in Livigno, Italië

Er zijn verschillende campings waar bezoekers kamperen in tenten of campers kunnen huren. De campings variëren in grootte en faciliteiten, dus er is voor elk wat wils. Sommige campings zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, met speeltuinen, zwembaden en andere kindvriendelijke voorzieningen, terwijl andere campings gericht zijn op actieve reizigers met een focus op bergsporten en outdooractiviteiten. Er zijn ook campings met comfortabele accommodaties zoals stacaravans en huisjes die voorzien in de nodige luxe. Er is voor iedereen wel een geschikte camping te vinden in Livigno.

Camping Pemont
De camping biedt verschillende soorten accommodatie, waaronder staanplaatsen voor tenten, campers en caravans, evenals houten chalets en appartementen. De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, met toiletten, douches, een wasruimte en een speeltuin voor kinderen.
Camping Palipert
Een uniek kenmerk van Camping Palipert is het feit dat het een duurzame camping is die zich richt op milieubewuste praktijken. De camping gebruikt hernieuwbare energiebronnen, heeft een recyclingprogramma en stimuleert bezoekers om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.
Campeggio Aquafresca Di Cusini Elia
De camping ligt op korte afstand van het centrum van Livigno, waar bezoekers kunnen genieten van de belastingvrije winkels en lokale restaurants. Er zijn ook verschillende thermale baden in de omgeving waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de therapeutische eigenschappen van het water.
Handige links
Scroll naar boven